Cross-Country Heerde
Offroad spektakel op de Veluwe!

Cross Country vrij rijden voor QUADS op 12 December 2020!

We willen iedereen de kans geven om zijn of haar hobby uit te oefenen.

Daarom bouwen we voor 12 december het parcours een beetje anders, om de quad rijders op deze dag speciaal het parcours voor hun alleen te laten.

Inschrijven kan via deze link:

https://inschrijving.nl/events/191

We gaan dit alleen doen onder strikte voorwaarden, gezondheid staat bij ons erg hoog en we nemen dan ook de verantwoordelijkheid in de huidige situatie waar één ieder zich in bevindt.

-       We laten maar 40% aan deelnemers toe ten opzichte van vorig jaar.

-       Sanitaire en horeca voorzieningen zijn gesloten.

-       Ben je niet fit? Dan blijf je thuis.

-       Je mag maximaal 1 begeleider meenemen, maar het liefst kom je alleen. De begeleider mag niet uit het parkeervak komen en kijken is dan ook niet mogelijk.

-       We komen om motor te rijden, niet voor de gezelligheid. Groepsvorming is dan ook verboden!

Hoe gaan we te werk:

-       Je schrijft digitaal in en je betaalt vooraf, hierbij ontvang je een E-ticket. Deze print je uit en neem je mee.

-       Bij aankomst laat je bij de poort je E-ticket en licentie zien, wij scannen op afstand je ticket en je kunt doorrijden naar het parkeerterrein.

-       Hier hebben we parkeervakken van 60m2 per voertuig, wanneer je niet aan het rijden bent blijft je in je parkeervak.

-       Wanneer je je rondjes gemaakt hebt, vertrek je richting huis.

De regels zijn streng, maar alleen op deze manier, kunnen wij VOOR JOU de mogelijkheid bieden om motor te kunnen rijden.

De trainingen zijn enkel in de middag van 13.00 tot 17.00 uur met maar een beperkt aantal plaatsen. Inschrijven kan via de volgende link:

https://inschrijving.nl/events/191

VOL = VOL en geen uitzonderingen.